• Wekelijks variërende inhoud
  • Thuisbezorgd op 1,5 meter
  • Geen verplichtingen
  • Koop lokaal

Tulpen van Koos

Gepubliceerd op 17 februari 2021 om 16:18

 

Over ons

Door Marieke Pennings

 

Mijn vader Sjaak Pennings heeft sinds 1995 zijn bedrijf aan de Oosterduinen. Hij heeft samen met mijn moeder Janette het bedrijf ontwikkeld, hier teelde hij hyacinten, tulpen en narcissen voor de verkoop. Ik en mijn broers en zus zijn van jongs af aan betrokken geweest bij alles wat er gaande was in het bedrijf. Tijdens de zomervakanties was het altijd druk, maar erg gezellig. Natuurlijk pelden wij ook en liepen we mee op het land om bloemen te koppen. Als mijn vader karren bloemen naar de veiling bracht ging er vaak een kratje plukkertjes van Koos en mij mee. De volgende dag zaten we klaar om te kijken hoeveel dit ons had opgebracht!

 

Ons winkeltje begon voor aan de weg, waar we met plezier bloemen verkochten. Inmiddels is de winkel naar de schuur verplaatst en hebben wij ons gespecialiseerd in bijzondere tulpen, maar ook pioenen. Veel vaste klanten weten ons elk jaar weer te vinden, wat het grootste compliment is. 

Wij vinden het belangrijk om een mooi product te leveren van goede kwaliteit. We hebben meer dan 20 vaste soorten tulpen en elk jaar komt hier iets nieuws bij. 

 

 

Koos Pennings

Inmiddels laat Koos, de oudste zoon van Sjaak, zijn eigen visie los op het bedrijf en resulteert in dat een traditioneel Hollands bedrijf mee gaat met haar tijd. Zo speelt onder andere duurzaamheid een grote rol en streven we naar de beste kwaliteit voor zowel bloem als bol.

 

 

Zo kwamen wij met elkaar tot een top idee! Elke 2 weken kan er naast een groente/fruitpakket nu ook een kraakverse bos tulpen worden besteld.

Haal niet alleen de vitamientjes in huis, maar ook nog meer gezelligheid!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.