• Wekelijks variĆ«rende inhoud
  • Thuisbezorgd op 1,5 meter
  • Geen verplichtingen
  • Koop lokaal

De House Brouwerij

Gepubliceerd op 4 maart 2021 om 19:07

HOE HET BEGON...

Stefan - speciaal bier liefhebber en founder van de brouwerij - kreeg de vraag van zijn vriendin Lieke of bierbrouwen niet iets voor hem was. 
 
"Nee...Daar heb ik echt het geduld niet voor."
 
Eigenwijs als ze is, gaf ze hem toch een kant-en-klaar brouw setje met zo'n glazen fles, waar van dat smakeloze bier uitkomt. 
 
Al snel kwamen er brouw emmers in huis en zo snel als dat die er waren, zo snel ging ook dat de deur weer uit. Er moest een ketel komen... 
 
TOEN GING HET VERDER...
 
Die ketel kwam er! Hij probeerde. Hij ploeterde. Hij toverde. Liet zijn schouders niet hangen bij mislukking; er werd geen één brouwsel weggespoeld. 
 
Hij brouwde zich een slag in de rondte. Liet speciaal bier liefhebbers proeven. Vroeg om reviews bij fijnproevers. Schaafde bij. Ging met zijn ideeën in zijn hoofd naar bed en stond er weer mee op. 
 
Acht maanden na dat smakeloze brouwsel uit de gistingsfles stond hij bij de KVK met in zijn hoofd: Mijn bier komt in de winkel! 
 
EN WAAR GAAT HET NAARTOE?

 

Op die vraag kan niemand antwoord geven. Je kan wel zeggen dat het lekker gaat met de man en zijn hobby.
 
Want van de potten en pannen op het gasfornuis worden er grote stappen gemaakt naar het brouwen in een brouwerij.
 
De vormgever is al op de hoogte van de wensen voor de etiketten. De flesjes worden schoon gespoeld en staan te popelen om gevuld te worden. En verschillende snode plannetjes worden gesmeed. 
 
En dan...na maanden zwoegen... Het eerste bier van De HouseBrouwerij in de schappen! Heb je nog heel eventjes geduld?

 

De Borrel Koekjes van De HouseBrouwerij zijn een aangename smaak sensatie voor bij de borrel! Ze zijn niet zoet, ze zijn niet zout en dus overal bij te eten.

 

De koekjes zijn gemaakt van bierbostel van de bieren van De HouseBrouwerij. Bierbostel is een restproduct dat overblijft na het bierbrouwen. De mix van verschillende gemoute granen, gerst, haver en tarwe maakt het een perfecte aanvulling voor een vezelrijk koekje.

 

Door de grove structuur hebben de koekjes een lekkere bite. Ze zijn licht kruidig van smaak en door de toevoeging van kaas hebben ze een hartige 'afdronk'.

 

Serveer ze op een schaaltje, los uit het vuistje of met een dipje. Bij de borrel óf bij een kopje thee. Hadden we al gezegd dat het een ware smaaksensatie is? Proef het nu zelf!

 

Let op: Ze zijn verslavend lekker. Are you cookie enough?

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.