• Wekelijks variĆ«rende inhoud
  • Thuisbezorgd op 1,5 meter
  • Geen verplichtingen
  • Koop lokaal

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen !

Gepubliceerd op 13 april 2021 om 21:00

Fallin Love


Als alles om je heen even stil valt, voor mij door Carona en de ziekte van mijn moeder Anna, word je ineens weer bewust wat nu eigenlijk echt belangrijk is.

De ziekte en de chemo’s hebben een grote impact gehad in haar vitaliteit. Zelf geloofde ze altijd in de natuurlijke krachten. Ik besloot toen voor haar elke dag verse groentesap te maken. Een beetje kleur en wat vitamines het liefst zo gevarieerd mogelijk.

Al snel pakte ik mijn oude hobby “schilderen met natuurlijke pigmenten” weer op. Kleine stukjes aquarel papier diende als een subtiel ingrediëntenlijstje aan de sap glaasjes versiert met bloemen en bladeren in diverse kleuren van de sappen.

Om elke dag sap te maken heb je flink wat groentes en fruit nodig. Op Instagram kwamen we ‘Groente en Zo’ tegen. Verse groente en fruit van de lokalen boeren in de buurt, en ze worden nog thuis bezorgd ook. Geen twijfels gehad om dit eens te proberen! De variatie van verschillende type groentes spreekt mij erg aan maar ook de betrokkenheid van deze meiden. Dat zijn ook vitamines. . .liefde en aandacht geven ook de nodige energie!!

Nu mijn moeder er helaas niet meer is heb ik er ook voor gekozen om alles weer met aandacht en tijd te maken en laat ik mij niet meer opjagen door de commercialiteit maar bewust creatief zijn. Ik heb mijn nieuwe weg gevonden in mijn ‘Print story’ en hierin probeer ik mijn momenten te vangen waar ik zo van kan genieten.

Fallin Love is ontstaan omdat ik altijd de patronen van de bladeren zo mooi vind die je na een herfstdag op de grond ziet liggen. Ik heb deze vormen geschilderd met natuurlijke pigmenten uit de groente en fruit van ‘Groente en Zo’ en deze verwerkt in een kaart of in een dessin op stof.

Wil je meer zien, kijk dan even op www.dutchsampleroom.com

 

 

Wij van Groente en Zo ondersteunen dit soort projecten, doen waar je blij van word! Vanaf vandaag vind je 1 van deze prachtige kaarten in ons assortiment. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. 

 

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Hans van Bakkum
3 maanden geleden

Mooi verhaal ben ik neutraal zeer zeker niet ik ben al 49 jaar de vader van deze kanjer.

Groente en Zo
3 maanden geleden

Mag je heel erg trots op zijn!

Martine
3 maanden geleden

Wat een mooi verhaal!

Groente en Zo
3 maanden geleden

Bedankt voor je reactie, dat vinden wij ook!